For installatører

Smart og sømløs integrasjon med Kjær + Løge

Velkommen til en ny opplevelse av smarte installasjoner med Kjær + Løge.

Våre produkter er designet for å forene smart teknologi med skandinavisk design - estetikk, slik at du kan tilby dine kunder enestående og integrerte løsninger.

For forhåndsbestillinger eller spørsmål, skriv til

contact@kjaerloege.no

eller ring

Lars Løge: + 47 41514180

Hurtiglink for teknisk informasjon: Datablad og bruksanvisning. 

Produktutvalg:

  • Smarte og Non-Smarte Alternativer: Utforsk vårt utvalg av produkter designet for å møte alle behov. Våre smarte produkter er utstyrt med WiFi og Bluetooth for fleksibel styring av LED, ohmske, induktive eller kapasitive laster. For de som foretrekker enklere løsninger, tilbyr vi også ikke-smarte alternativer. Begge versjonene er tilgjengelige i ulike bærekraftige materialutførelser som eik og betong, og passer inn i standard veggbokser.
  • Smart Stikkontakter, Lysbrytere og USB C+C uttak: Våre smarte produkter integreres sømløst med vår app, Smart Life, noe som åpner for automatiseringer, stemningsstyring, og innsikt i strømforbruk. Produktene er designet for å forbedre både funksjonaliteten og estetikken i et rom, med intelligente funksjoner og bærekraftige designalternativer.
  • Universaldimmer: I motsetning til våre smarte produkter, tilbyr vår universaldimmer en tradisjonell funksjonalitet uten smart-teknologi. Dette gjør den til en ideell løsning for de som søker en pålitelig dimmer som fungerer på tvers av ulike lyskilder. Universaldimmeren er tilgjengelig i samme høye designstandard og bærekraftige materialvalg som resten av vårt sortiment.

Installasjonsvennlighet:

Våre produkter krever ikke spesielle tilpasninger for installasjon, da de er utviklet med installatøren i tankene. De passer inn i standard veggbokser og har enkel tilgang til tilkoblingsterminaler, noe som sikrer en rask og problemfri installasjon. Detaljerte koblingsskjemaer og programmeringsveiledninger er tilgjengelige for installasjonsprosessen.

Støtte og Dokumentasjon:

For å sikre at du har all nødvendig informasjon lett tilgjengelig, tilbyr vi omfattende FDV-dokumentasjon og tekniske datablader for alle våre produkter. Vår dedikerte støttetjeneste er også her for å bidra ved eventuelle spørsmål eller utfordringer du måtte støte på underveis.

Oppdag hvordan Kjær + Løge kan transformere dine prosjekter og tilby dine kunder en smartere, mer integrert boopplevelse. Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon og for å starte ditt samarbeid med oss.