Om Kjaer + Loege

Vår Visjon

Kjaer + Loege vil redefinere rollen til elektronikken som omgir oss. Vår drivkraft er design, men alltid med utgangspunkt i kvalitetssikret Smart og Non-Smart teknologi som følger markedets krav og utvikling.

Et bredt utvalg innenfor interiørarkitekturen gjør det enkelt å tilpasse møblement og inventar til personlig stiluttrykk og materialpreferanse. Innenfor integrert elektronikk, derimot, har utviklingen vært konsentrert rundt funksjonalitet, med lite hensyn til estetikk og materialer.

Lysbrytere, dimmere og stikkontakter er fast inventar i omgivelsene våre og vi ser, berører og bruker dem kontinuerlig. Vårt ønske er derfor å utvide rollen til elektronikken og gjøre den til et positivt bidrag til helhetsinntrykket i interiørarkitekturen.

Ved hjelp av skulpturelt design og levende materialer skal vi løfte den estetiske og taktile opplevelsen av den integrerte elektronikken i rommet.

Vi er stolte av å introdusere vår nye kategori, interiørelektronikk, hvor design møter kvalitetssikret smart-teknologi. Slik skal vi sikre flere valgmuligheter som kan tilpasses ulike personlige stiler og uttrykk, uten å måtte kompromisse på funksjonalitet og teknologi.

Det er på høy tid at nødvendige elementer som lysbrytere, dimmere og stikkontakter også bidrar til å skape en personlighet og identitet i rommet.

 

Om Oss

Kjaer + Loege AS ble etablert i 2022 av ekteparet Mette Kjær Enger Løge og Lars Løge, etter mange års utvikling. Head of Design, Antonio Cascos Chamizo, har vært del av prosjektet siden 2016. Brandet ble lansert under Oslo Design Fair og Designers Saturday høsten 2023, og selskapet åpnet i markedet våren 2024. 

 

Mette Kjær Enger Løge

Head of business development

Mette er opprinnelig utdannet dansepedagog og har drevet eget selskap de siste 20 årene. Forretningskonseptet har vært å hjelpe kontoransatte med å få en bedre arbeidshverdag, ved å tilby tilrettelagte øvelser til musikk, ledet av profesjonelle dansere og instruktører.

Mette har lenge vært fascinert av mangelen på omtanke for design i integrert elektronikk. Det førte til at hun i 2022 grunnla Kjaer + Loege, sammen med sin ektemann, Lars Løge, etter mange års arbeid med research og produktutvikling.

Antonio Cascos Chamizo

Head of design

Den Oslo-baserte designeren Antonio Cascos Chamizo har en bachelorgrad i industridesign fra Istituto d’Arte Applicata e Design (IAAD) og en mastergrad i interiørarkitektur og møbeldesign fra Kunsthøgskolen i Oslo (KHiO).

De siste 10 årene har han jobbet med prosjekter innen produktdesign og arkitektur.

Antonio er ansvarlig for merkevare og produktdesign hos Kjaer + Loege.