Retur og bytte av varer

Vi håper at du alltid blir fornøyd med produktene du handler hos oss, men skulle du av noen som helst grunn angre på kjøpet ditt har du 14 dagers angrerett, i henhold til norsk lov. Merk at produktet må være ubrukt og som ny. 

Retur av produkter

Følg instruks under for å gjennomføre en retur eller send oss en mail på contact@kjaerloege.no.
Husk å skrive RETUR og ditt ordrenummer i emnefeltet til e-posten.

1. Fyll ut returskjema
2. Registrer returen din med ordrenummer og e-postadresse.
3. Når du har fått beskjed om at returen er godkjent, kan du levere pakken din til nærmeste utleveringssted. 

Du er returansvarlig

Det er ditt ansvar at pakken kommer frem til oss, selv om vi betaler for returporto. Send en-post til contact@kjaerloege.no om du ikke har mottatt returlapp sammen med varene dine. 

Tilbakebetaling

Tilbakebetaling skal finne sted innen 14 virkedager etter at vi mottar produktet fra deg, til samme betalingsmiddel som ble brukt ved kjøpet.
Ved heving av kjøp grunnet forsinket levering fra oss, gjelder samme regler for retur.

Reklamasjon

Dersom en feil eller mangel oppdages, pliktes kunde å skriftlig reklamere til Kjær og Løge umiddelbart, og senest etter 7 dager. Du kan melde fra om feil og mangler ved produktene til contact@kjaerloege.no.

Kunde plikter å undersøke varene grundig ved mottakelse. Feil eller mangler som burde vært oppdaget ved en slik undersøkelse kan ikke gjøres gjeldende dersom kunden har unnlatt å undersøke varen ved mottakelse. 

Vi forbeholder oss retten til å videresende reklamasjoner til produsent eller underleverandør for videre vurdering av eventuelle feil og mangler.

Det er 2 års reklamasjonsrett på fabrikasjonsfeil. Kjær og Løge har 2 muligheter til retting av produkt før evt omlevering er aktuelt. Feilsøking i elektriske anlegg og bruk av elektriker dekkes ikke.

OBS! Da store deler av vårt produktutvalg lages for hånd kan det forekomme endringer i fargenyanser og overflater fra parti til parti. På produkter som krever installasjon må dette utføres av autorisert elektriker. Feil som følge av at dette ikke er gjort, eller gjort uten å ta hensyn til produktets forutsetninger, dekkes ikke av reklamasjonsretten, ei heller hvis monteringsveiledning ikke er fulgt.

Bytte en vare?

Dersom du vil bytte et produkt til en annen farge eller variant, tar du kontakt med vår kundeservice på contact@kjaerloege.no. Bestillinger som ikke er sendt kan vi enkelt gjøre endringer før den sendes ut. Dersom bestillingen er sendt, må du returnere varene, slik at vi kan sende deg nye. Merk at produktet må være ubrukt og som ny. 

Ved bytte av varer sender vi deg vi deg ønsket vare tilbake når vi har behandlet returen din. Du vil motta en ny ordrebekreftelse når dette er gjort.

Uavhentede pakker

Hvis en pakke som er levert ditt lokale utleveringssted ikke blir hentet, forbeholder vi oss retten til å debitere kr. 150,- for frakt- og håndteringskostnadene dette fører med seg for oss.

Alle forsøk på svindel vil bli sporet og politianmeldt.